2012-10-27 08:13:50• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Rák - Nem lesz nyugodt a napod

Napi horoszkóp október 27-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma teljesen és egészében Mars és Jupiter jótékony hatása alá kerülsz. Minden, amit erről tudok az, hogy emellett a konstelláció mellett mély felismerésekre lehet jutni. Egyszerre megértesz valamit, ami eddig felfoghatatlan volt a számodra. Kívánom neked, hogy juss ilyen belátásra az életedben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon a Hold a Kos jegyében áll. Ezenkívül Mars és Jupiter erős kapcsolatot vesznek fel egymással. Így ez a nap kimondottan dinamikus, erős és eleven lesz. Talán kezdetben zavarni fog, hogy nincs nyugalmad. Ha azonban nyitott leszel a nap lendületével szemben, biztosan élvezni fogod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold belépett a Kos jegyébe, és már kora reggel Uránusszal találkozik. Röviddel később Plútóval jön össze. A két találkozó közti idő mágikus. Bármit is szeretnél mostani vagy jövendőbeli partneredtől, bízd rá a kozmoszra: „kívánom, hogy végre megkapjam azt a szerelmet, melyre rászolgáltam, amire születtem. Készen állok rád, aki nekem születtél!”

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon a Kos hegyében álló Holddal lesz dolgod. Ezenkívül nagy csomag energia érkezik az égből, mert Mars és Jupiter szoros kapcsolatot vesznek fel. A nap ezért nem lesz nyugodt. Jobb, ha mindjárt tervezel valamit, amihez erőre van szükséged, és igénybe vesz. A semmittevéstől megfájdulna csak a fejed.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mars és Jupiter ereje ma még erősebb. Ehhez járul még, hogy a Hold a Kos jegyében áll. Erősnek érzed magad, vállalkozni szeretnél valamire, élményekre vágysz. Lehet, hogy délelőtt még valami nehézkesség visszatart ettől. Délután azonban egyszerűen muszáj tenned valamit, különben úrrá lesz rajtad az idegesség. Milyen lenne például egy kisebb utazás a legközelebbi városba, vagy egy hosszú őszi séta? Estére a csillagok azt tanácsolják, hogy hívd meg pár barátodat, vagy látogasd meg te őket. Egyedül ne maradj!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold belépett a Kos jegyébe. Most tüzes lesz a Föld. Csak az tudja a sok energiát levezetni, aki sokat mozog, és változatos programról gondoskodik. Mivel Plútó is fellép időnként a mai nap színpadán, szenvedélyes napot várok el a számodra. Este mások még aktívak maradnak, de neked már nem marad kitartásod.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap már egészen a tiéd: a Hold a Kos jegyében áll, Mars és Jupiter pedig még rátesznek egy lapáttal. Ez kihat szerelmi életedre is. Könnyen lehet, hogy ma villámcsapás módjára ér el a szerelem. Mindenesetre csodálatos lesz, ha sikerül élvezned mindazt,amit az élet kínál, anélkül, hogy a holnapra gondolnál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold ma a Kos jegyében áll, és nagyszerű konstellációra kerül sor Mars és Jupiter között. Emlékszel arra az időre, amikor még gyerek voltál? Olykor kimentél az utcára a többi gyerekkel fogócskát, bújócskát játszani vagy labdázni. Miért mondom ezt ma? Mert a Hold hasonló energiát teremt. Fiatalabb leszel, szinte gyerek. Természetesen nem rohanhatsz ki az utcára, hogy a szomszédokkal játssz. De talán többet mozogsz a természetben, amennyiben teszel egy hosszú sétát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma olyan jó a kedved, amilyen már rég nem volt. Tedd azt, ami az eszedbe jut. Szabadítsd meg magad mindenféle kényszertől. Ma ki kell törnöd a hétköznapokból, vigyél színt az életedbe. Kisebb kirándulás a szomszéd városba, bevásárló körút a belvárosban, délutáni kávézás a szomszédasszonnyal… biztosan eszedbe fog még egy-két dolog jutni. Honnan ez a jó hangulat? Mars és Jupiter szemben állnak egymással, és közrefognak téged.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A szombat a Kos jegyében álló Holdat kínálja neked. Ezenkívül Mars és Jupiter kölcsönösen heccelik egymást. Ez felszólítás a neked egy kis testmozgásra. Nem szabad elfelejtenünk, hogy testünknek olyan szüksége van a mozgásra, mint a levegőre. Ha nem mozgunk, megbetegszünk. Időben beszélj meg egy teniszmeccset, egy kisebb gyalogtúrát, bármit – csak ne ülj tétlenül.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon a Hold, Jupiter és Mars fognak kézen, és szabályosan előre húznak magukkal. Egyáltalán nem kell megerőltetned magad, minden úgy megy, mintha dróton húznák. Még akkor is elegendő az akaratod a változtatáshoz, ha ellenállásba ütközöl.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma a tüzes Kos jegyében áll. Ezenkívül Mars és Jupiter közrefogják a Földet. Ez megduplázza a tüzet. Egy beszélgetésből most gyorsan vita lehet, esetleg veszekedés is kialakul. Még ha ez hevessé is válik, vegyél részt benne, szállj síkra, légy eleven.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: